ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Κάλεσμα για εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Φίλες και φίλοι,
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Οι επερχόμενες Ευρωεκλογές αποτελούν εκλογές δικαίωσης για τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Δικαίωσης για τη συστηματική και μεθοδική προσπάθεια που, μέρα με τη μέρα, εδώ και σχεδόν μια πενταετία, αλλάζει τη χώρα μας προς το καλύτερο.
Η παράταξή μας κράτησε την Ελλάδα όρθια, αντιμετωπίζοντας αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις και όχι απλά τις διαχειρίστηκε, αλλά ως Κυβέρνηση πραγματοποίησε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα και παθογένειες δεκαετιών.

Οι Ερωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 είναι κρίσιμες γιατί θα ορίσουν το πολιτικό περιβάλλον και το μέλλον της χώρας σε Ευρωπαϊκό και Εθνικό πλαόσιο, όχι μόνο για τα επόμενα χρόνια, αλλά για τις επόμενες δεκαετίες και τις επόμενες γενιές.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Θα τη δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και δεν θα αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη. Όλοι μαζί για τη νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια.

Δηλώστε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, ώστε σε κάθε εκλογικό τμήμα σε όλη την Αίγινα να εκπροσωπείται το κόμμα μας. Και αυτό είναι σημαντικό να γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οργάνωση, κατανομή των εκλογικών αντιπροσώπων, αλλά και πλήρης ενημέρωση και επιμόρφωσή τους.

Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα μπροστά. Και ερχόμαστε πιο κοντά στην Ευρώπη.


Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Κασιμάκης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο.

Βαγγέλης Αποστολίδης
Γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png