Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εκλογών της ΑΣΕ στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού.

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών. Δελτίο Τύπου.
Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για τις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε νησιών Αργοσαρωνικού για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΔΟΕ

Αναλυτικά αποτελέσματα:

screenshot.1459.png


screenshot.1460.png

Στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων από τον Σύλλογό μας για την 93η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας (ΔΟΕ), η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) βγήκε για άλλη μια φορά ενισχυμένη, με επιπλέον 12 ψήφους και άνοδο σε ποσοστό κατά 6,5% σε σχέση με το 2022.

Το ποσοστό αυτό, που αποτελεί ιστορικά το υψηλότερο σε εκλογές για ΔΟΕ, έρχεται σαν συνέχεια των αποτελεσμάτων των προηγούμενων εκλογών που η ΑΣΕ σημειώνει συνεχώς άνοδο. Σε 5 χρόνια η ΑΣΕ έχει σημειώσει άνοδο κατά 25,1%.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους/ες τους/τις συναδέλφους/συναδέλφισσες από καρδιάς! Συνεχίζουμε δυναμικά, με αγωνιστική αισιοδοξία! Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των συναδέλφων/συναδελφισσών.

Δυστυχώς, η διατήρηση της συμμετοχής κάτω των 150 συναδέλφων/ισσών, οδήγησε στο να βγάλει το σωματείο μας μόνο 1 αντιπρόσωπο. Σε αυτό ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε το ότι είμαστε σε μια εποχή με δυσκολίες στην συνδικαλιστική οργάνωση και πάλη και κυρίως ότι έχουμε μια ΔΟΕ απαξιωμένη στα μάτια των συναδέλφων/ισσών με ευθύνη της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ και της πλειοψηφίας του σωματείου μας. Για 3 μόνο ψήφους δεν καταφέραμε να εκλέξει η παράταξή μας τον αντιπρόσωπο.

Μπροστά μας έχουμε μεγάλους αγώνες . Σε αυτούς τους αγώνες, επιτακτική είναι η συσπείρωση όλων μας στο σωματείο μας και η αλλαγή των συσχετισμών σε αυτό! Με αλλαγή των συσχετισμών, μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε και ΔΟΕ στο ύψος των αγώνων και των αναγκών μας!

Στα αποτελέσματα από τους ΣΕΠΕ της Αττικής η ΑΣΕ είναι 1η δύναμη! Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τους ΣΕΠΕ ανά την Ελλάδα, η ΑΣΕ είναι επίσης 1η δύναμη! Είναι πιο κοντά από ποτέ η δυνατότητα να έχουμε μια άλλη ΔΟΕ, να αλλάξει χέρια η Ομοσπονδία, με την ΑΣΕ 1η δύναμη στην ΔΟΕ ώστε να έρθει η ΔΟΕ στα χέρια των ίδιων των συναδέλφων/ισσών και στο ύψος των αγώνων και των αναγκών μας!

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες/ους τις/ους συναδέλφισσες/ους να παρευρεθούν στο Συνέδριο της ΔΟΕ στις 26-29/6 στην Αθήνα (Novotel)! Μαζί με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της ΑΣΕ, όλοι μαζί, να διεκδικήσουμε την ΔΟΕ που μας αξίζει!

ΥΓ: Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συναδέλφους που ήταν στις εφορευτικές επιτροπές και μόχθησαν για να φέρουν σε πέρας την όλη διαδικασία. Για άλλη μια φορά βοήθησαν καθοριστικά ώστε η διαδικασία να κυλήσει ομαλά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png