Στην Αίγινα η 3η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Αττική 2021 – 2027»

Δελτίο Τύπου.

Την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος «Αττική 2021 – 2027» και τον στρατηγικό σχεδιασμό για την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ τα επόμενα χρόνια, θα παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στην 3η Επιτροπή Παρακολούθησης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 10.00 στο εμβληματικό κτήριο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου.

Στο πλαίσιο της Επιτροπής Παρακολούθησης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 16:30, θα ακολουθήσει εκδήλωση για την Πολιτική Συνοχής, στην θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, οι εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Barbara Kauffmann και της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Carsten Rasmussen, καθώς και ο Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png