Δελτίο Τύπου της Νέας Αριστεράς Αίγινας για τις εκλογές

Νέα Αριστερά Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η οργάνωση «Νέα Αριστερά Αίγινας»ευχαριστεί όλες και όλους  εσάς που μας τιμήσατε  με την ψήφο σας,με την πολιτική σας οξυδέρκεια αναγνωρίσατε και επιβραβεύσατε την προσπάθεια και τον τεράστιο αγώνα που έκανε η «Νέα Αριστερά Αίγινας» και εκτός βουλής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας όπως:την εγκατάλειψη του Κέντρου Υγείας,την ακρίβεια στα ράφια των σούπερ μάρκετ,στα καύσιμα,στην έλλειψη υποδομών,καθώς και την αδιαφορεία της κυβέρνησης της Ν.Δ στον πρωτογενή τομέα.

Φίλες και φίλοι
το αποτέλεσμα της κάλπης δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε. Αυτό που επιδιώκαμε. Όμως ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι αυτό το ταξίδι θα είναι μια περιπέτεια, πολυκύμαντη, πρωτόγνωρη και δύσκολη. Η ίδρυση της «Νέας Αριστεράς» δεν έγινε στην βάση δημοσκοπικών ευρημάτων, δεν ήταν ο εύκολος δρόμος, ήταν όμως επιβεβλημένος από τις αρχές, τις αξίες και την ανάγκη να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια της Αριστεράς απέναντι στον ευτελισμό και την αντιπολιτική. Ήταν και παραμένει μια ιστορική ανάγκη. Για να συνεχίσει να υπάρχει Αριστερά.

Με βάση αυτές τις αρχές πορευτήκαμε αυτούς τους μήνες, απέναντι σε συκοφαντίες και fake news, ρίξαμε  το σπόρο της «Νέας Αριστεράς» στην Αίγινα  και σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ρίζες θα απλώσουν. Έτσι συμβαίνει πάντα στην Αριστερά. Ακόμα και στο πιο άνυδρο έδαφος.

Για όσους επέλεξαν άλλα κόμματα,τους ευχόμαστε να βρεθούμε με συναγωνιστές διεκδικώντας το καλύτερο για την Αίγινα και για την χώρα μας.
Με εκτίμηση
Οργάνωση Νέα Αριστερά Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png