Επικοινωνία με το Σύλλογο Φίλων Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Σύλλογος Φίλων Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Ενημερώνουμε τους φίλους του Μουσείου, τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αίγινας ότι μπορούν να επικοινωνούν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Φίλων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης τους τελευταίους μήνες λειτουργεί και πάλι η ιστοσελίδα του Συλλόγου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://laografiko.gr η οποία ήταν ανενεργή τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου, τους πολίτες και επισκέπτες της Αίγινας ότι μετά τις δύο επιτυχημένες ξεναγήσεις στις αίθουσες του Λαογραφικού Μουσείου τον περασμένο Μάρτιο ( 17 και 24/3), ο Σύλλογος προτίθεται με την έναρξη της θερινής περιόδου να συνεχίσει τις ξεναγήσεις σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τέλος το νέο Δ.Σ του Συλλόγου έχει ξεκινήσει εργασίες συντήρησης και επισκευής – από τον περασμένο Απρίλιο – σε τμήματα της οικίας Γωγώς Κουλικούρδη.

Ευχόμαστε να υπάρξει στο διάστημα που ακολουθεί μια σωστή αμφίδρομη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος
Ο αντιπρόεδρος
Το Διοικητικό Συμβούλιο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png