[Αναβάλλεται] Τοπική Επιτροπή Αίγινας ΕΛΛΕΤ. Επίσκεψη στο Σπίτι του Ροδάκη στο Μεσαγρό.

Τοπική Επιτροπή Αίγινας ΕΛΛΕΤ. Δελτίο Τύπου.

Λόγω προβλημάτων που προέκυψαν, αναβάλλεται η επίσκεψη στο Σπίτι του Ροδάκη, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Σάββατο 22/6/24.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου από τις 18.00 έως τις 20.00 υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο Σπίτι του Ροδάκη στο Μεσαγρό Αίγινας.  Ο αρχιτέκτονας και σημερινός ιδιοκτήτης Διονύσης Σοτοβίκης  μας προσφέρει ξενάγηση στην ιστορική λαϊκή κατοικία.  

Μια δράση της τοπικής επιτροπής Αίγινας της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) στα πλαίσια σχετικού προγράμματος της Εταιρίας, το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη αξιόλογων κτιρίων  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πως θα φτάσετε εκεί: Ερχόμενοι από την πόλη, μετά το κτίριο της κοινότητας Μεσαγρού (πνευματικό κέντρο) στρίβετε στον πρώτο δρόμο δεξιά-  δηλαδή στην οδό   Λαδά. Στο τέλος του δρόμου, πηγαίνετε αριστερά  -Εθνικής Αντιστάσεως- και στα 5 μέτρα  αριστερά, είναι η είσοδος του σπιτιού  (πληροφορίες 6977050016).

https://maps.app.goo.gl/z3JCvnw7euo7cBpN9




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png