Δελτίο Tύπου ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ για την περιοδεία και σύσκεψη με τον βουλευτή Νίκο Αμπατιέλο.

ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ. Δελτίο Τύπου.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε περιοδεία και σύσκεψη στην Αίγινα με τον βουλευτή του ΚΚΕ και μέλος της Κ.Ε , Νίκο Αμπατιέλο . Με κλιμάκιο της ΚΟΒ Αίγινας και τον επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης, Παναγιώτη Ηλία, επισκέφθηκε πρώτα το Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου για διαπιστώθηκε η συνέχιση της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, με τους μισούς χώρους να λειτουργούν κι αυτοί σε άσχημες συνθήκες, με στιβαγμένα υλικά.. Οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης προχωράνε με πολύ αργό ρυθμό ( από το Φλεβάρη!) με αποτέλεσμα εμποδίζεται η ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας.Το μικροβιολογικό και ακτινολογικό τμήμα δεν λειτουργούν, όπως επίσης η εξέταση ασθενών γίνεται με πολύ δύσκολες συνθήκες.

Από την άλλη παραμένουν οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό -ιατρικό ,νοσηλευτικό, οδηγούς ασθενοφόρου- με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι ανάγκες των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού που πολλαπλασιάζονται το καλοκαίρι. Ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως με παρέμβαση στη 2η ΥΠΕ θα απαιτηθεί τόσο το χρονοδιάγραμμα και η σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών, η ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων και προτάσεων των εργαζόμενων του Κ. Υγείας, όσο και οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Στη συνέχεια έγινε περιοδεία σε εμπορικό δρόμο της πόλης και συνομίλησε με επαγγελματίες οι οποίοι του εξέφρασαν την απογοήτευση , την αγωνία και την οργή τους για τη νέα φορολογική αφαίμαξη που βιώνουν με το νέο νόμο φορολόγησης. Ο βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ ώστε να καταργηθεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο . Το απόγευμα παραβρέθηκε και μίλησε στη σύσκεψη που διοργάνωσε η ΚΟΒ Αίγινας με κατοίκους του νησιού στο “Μηλοκύδωνο” σχετικά με την ανακοίνωση της Κ.Ε για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.Στο τέλος ακολούθησε πλούσια συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png