Στο κτήμα Κολλάτου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τον Ιωάννη Καποδίστρια της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά & Περίχωρων και υπό την αιγίδα του Όμιλου unesco Πειραιώς και Νήσων.

Δελτίο Τύπου.

Με την οργάνωση της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά & Περίχωρων και Υπό την αιγίδα του Όμιλου unesco Πειραιώς και Νήσων & Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης & Αλέξανδρος film, πραγματοποιείτε η εκδήλωση σε συνεργασία και με τη ΚΙΠΠΕ το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 και ώρα 20.00 μ.μ. στο κτήμα Δημήτρη Κολλάτου στην Αίγινας.

Με κεντρικό ομιλητή τον διάσημο Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Θα χαιρετήσουν από την unesco Πειραιώς και Νήσων ο Προέδρος Γιάννης Μαρωνίτης και εκπρόσωπος από τη νεολαία της Κερκυραίικης Ενώσεων Πειραιά. Θα αναγνώστη μήνυμα από την τελευταία απόγονο του Ιωάννη Καποδίστρια, ηθοποιος Ναταλία Καποδίστρια.

Θα ακολουθήσει η προβολή του ντοκιμαντέρ ‘’Αναζητώντας τον Ι. Καποδίστρια’’ που γύρισε ο Γιάννης Σμαραγδής προπομπός της ταινίας που γυρίζει τώρα για τον μοιραίο κυβερνήτη που δεν τον αφήσαν να κάνει την Ελλάδα μια χώρα μεγάλη και σύγχρονη. Το πρόγραμμα θα παρουσίαση η ηθοποιός Λυδία Μουτσίου . θέμα: το νησί Αίγινα που έγινε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος από τον Ι. Καποδίστρια .

Θα παραστούν προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, επιχειρηματικού, πολιτικού από την Ελλάδα που θα έρθουν στο νησί για την εκδήλωση. Διευκρινίζει η Κερκυραίικη Ένωση Πειραιά ότι δεν υπαρχή συμμέτοχη στην εκδήλωση του δήμου Αίγινας και συνεχίζει η δηλώσει: ''Τιμούνε το νησί και την Ιστορία του, αλλά δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να λογοκριθεί ένα έργο δημιουργού από κανέναν δεν ζούμε στο χουντικό καθεστώς του 67! Και οποία θέση κατέχει και κυρίως από άσχετα άτομα με τον Πολιτισμο''.

Τέλος ανακοινώνουμε ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της Ένωσης που βρίσκετε στο νοσοκομείο Αττικών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Για το γραφείο τύπου Χριστίνα Άννα Φωτιάδη Δημοσιογράφος – Δ/Σχέσεις


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png