Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού. Διδακτικά  κενά σε Παράλληλη Στήριξη , Ολοήμερα και Ειδικό Σχολείο Αίγινας στα μέσα Οκτωβρίου.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού. Δελτίο Τύπου.
Μετά τις  μηδασμινές προσλήψεις  εκπαιδευτικού προσωπικού για τη Β’ Πειραιά στη δεύτερη  φάση προσλήψεων  αναπληρωτών  τα σχολεία της περιοχής παραμένουν αστήριχτα και χειροτερεύουν οι  συνθήκες μόρφωσης των μαθητών. Ειδικότερα χειροτερεύουν  οι συνθήκες  για τους μαθητές που έχουν ανάγκη παράλληλης στήριξης, στα Ολοήμερα και στο Ειδικό Σχολείο Αίγινας.  Ειδικότερα το Ειδικό Σχολείο παραμένει : 

  1. Χωρίς Εργοθεραπευτή  και Λογοθεραπευτή 
  2. Χωρίς  Κοινωνικό Λειτουργό και Ψυχολόγο 
  3. Χωρίς  τους δύο (2) Εκπαιδευτικούς Π.Ε -71 που του είναι απαραίτητοι. 

 Οι ελλείψεις αυτές σε διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό δημιουργούν αδυναμία εκτέλεσης του εκπαιδευτικού  έργου για το Ειδικό Σχολείο.

Ζητάμε άμεση κάλυψη των αναγκών των σχολείων μας σε παράλληλη στήριξη , έναν τουλάχιστον εκπαιδευτικό ΠΕ-70 για το Ολοήμερο και την άμεση στελέχωση του Ειδικού Σχολείου Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png