Μέγας πανηγυρικός εσπερινός και περιφορά της εικόνας στον Άγιο Σώζοντα στην Πέρδικα.

Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο πανηγυρικός εσπερινός στην ενορία του Αγίου Σώζοντα στην Πέρδικα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν χθες το απόγευμα χαρακτηρίστηκαν από την πολύ μεγάλη προσέλευση κατοίκων και παραθεριστών του νησιού, που δημιούργησε τη γνώριμη ατμόσφαιρα στην παραλία και τους γραφικούς δρόμους της Πέρδικας.

Κατά μήκος του εσωτερικού δρόμου που οδηγεί προς το ναό, οι πλανόδιοι πωλητές πουλούσαν κάθε λογής εμπορεύματα, ενώ τα cafe και τα εστιατόρια στην παραλία έσφυζαν από ζωή. Η αστυνομία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τα προβλήματα που θα μπορούσαν να υπάρξουν λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας προς την περιοχή. Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας που συνοδεύτηκε από τη φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png