Με μεγάλη συμμετοχή πιστών και παραδοσιακούς χορούς η εορτή των Ταξιαρχών στους Αγίους Ασωμάτους.

Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ τελέστηκαν σε εορταστικό κλίμα η θεία λειτουργία και η περιφορά της εικόνας των Ταξιαρχών στον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων. Χθες, παραμονή της εορτής τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός και η αρτοκλασία. Σήμερα το πρωί οι θρησκευτικές πανηγυρικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με την θεία λειτουργία και την λιτάνευση της εικόνας στους περιφερειακούς δρόμους του ναού των Αγίων Ασωμάτων.

Οι καλές καιρικές συνθήκες και οι υψηλές θερμοκρασίες σήμερα στην Αίγινα συνέδραμαν στη μεγάλη προσέλευση των πιστών, στην περιφορά που έγινε με τη συμμετοχή του δημοτικού σχολείου και του νηπειαγωγίου της περιοχής, αλλά και στην εκδήλωση που ακολούθησε μετά το τέλος της λειτουργίας και περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου των Αγίων Ασωμάτων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png