Η λιτανεία της εικόνας του Αγίου Νικολάου στην παραλία της Αίγινας.

Με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας - ΜΟΥΣΑ και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην παραλία της Αίγινας η περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου. Η λατρευτική πομπή ξεκίνησε από τον ενοριακό ναό και λίγο αργότερα τελέσθηκε δέηση στο εκκλησάκι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Στην παραλία του νησιού ακολούθησε μία ακόμη δέηση, αυτή τη φορά με κατεύθυνση προς τον ανοιχτό ορίζοντα της θάλασσας, και μία ακόμη μπροστά από το Γραφείο του Λιμενικού Σώματος.

Στη λιτανεία που έγινε κάτω από έναν λαμπερό ήλιο και τη θερμοκρασία σε καλά επίπεδα, συμμετείχαν μαθητές από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας, ναυτοπρόσκοποι από το τοπικό σύστημα, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι των διοικητικών υπηρεσιών και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού, καθώς και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png