Παραμονή στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στην Παλιαχώρα.


Παραμονή της εορτής του Τιμίου Σταυρού σήμερα και οι δρόμοι που οδηγούν στο γραφικό εκκλησάκι του "Σταυρού" στις παρυφές της Παλιαχώρας πλημμύρισαν από πιστούς και επισκέπτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό και να απολαύσουν τη διαδρομή που οδηγεί στον όμορφο λοφίσκο.

Πανηγυρική η ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το εκκλησάκι με τους πιστούς να κάθονται στα πεζούλια γύρω από το σημαιοστολισμένο περίβολο και τους δεκάδες πλανόδιους μικροπωλητές να έχουν στήσει τους πάγκους με την πραγμάτια τους δεξιά και αριστερά του δρόμου.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου η αστυνομία είχε φροντίσει να σταματά τους οδηγούς σε ένα προκαθορισμένο ύψος του δρόμου ώστε να μην δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τα αυτοκίνητα. Αύριο το πρωί θα τελεστεί η ακολουθία του Όρθρου και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ οι περίοικοι ετοιμάζουν παραδοσιακό γλέντι στον περίβολο της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png