Αφιερωμένη στα σαράντα χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο η καλοκαιρινή εκδήλωση του Μητροπολιτικού Ναού Αίγινας.

Μία προσεγμένη εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Μητροπολιτικό Ναός Αίγινας. Πρόκειται για την καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος προς τιμή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο και είχε ως τίτλο "1974-2014. 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Μία προσωπική μαρτυρία". Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης. Την εισήγηση έκανε ο κύριος Ανδρέας Χριστοφόρου, που κατέθεσε τη δική του προσωπική μαρτυρία για την τουρκική εισβολή Κύπρο. Μετά το τέλος της εισήγησης ακολούθησε παρέμβαση του φιλολόγου και συγγραφέα κυρίου Κωνσταντίνου Γανωτή.

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, Σουβάλας και Βαθέος, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και διασκέδαση καθώς και κεράσματα που προσέφεραν οι κυρίες της ενορίας. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Την εκδήλωση συντόνισε η κυρία Αικατερίνη Πρέκα.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png