Δελτίο Τύπου. Εορτή και Πανήγυρης ναΐσκου των Αγίων Αναργύρων.


Ιερός Ναός Σύναξης Αιγινητών ΑγίωνΛιβάδι Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Εορτάσαμε και φέτος το παρεκκλήσι μας των Αγίων και θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που βρίσκεται στη περιοχή Λιβάδι Αίγινας. Αν και ο καιρός το απόγευμα της Τρίτης ήταν πολύ άσχημος αφού είχε δυνατό αέρα και καταρρακτώδη βροχή δεν πτοήθηκαν οι πιστοί που είχαν επισκεφτεί το εκκλησάκι για χάριν των Αγίων να σταθούν σε όλη τη διάρκεια του Εσπερινού (κάποιοι ακόμα και από τα αυτοκίνητα τους ) και να συμμετέχουν στη κοινή πανηγυρική προσευχή.

Τη Τετάρτη 1ην Ιουλίου και ανήμερα των Αγίων και πάλι αν και ο καιρός ήταν αποτρεπτικός για κάθε έξοδο, δεν ήταν λίγοι οι πιστοί που συμμετείχαν στη πρωινή Θεία Λειτουργία αλλά επισκέφτηκαν και κατά τη διάρκεια της ημέρας το εκκλησάκι ώστε να ανάψουν ένα κεράκι για χάρη των Αγίων. Ευχαριστίες πολλές στο Δήμο της Αίγινας για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη το εκκλησάκι το χειμώνα από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη προστασία του από ενδεχόμενη τέτοιου είδους απειλή.

Στους επαγγελματίες που πρόσφεραν, κατά το δυνατόν, υλικά και τεχνικά. Στους ενορίτες μας και σε κάθε άνθρωπο που στήριξε τη προσπάθεια μας, ηθικά και υλικά, για να χουμε σήμερα αυτήν την ομορφιά και παρηγοριά του ναού των Αγίων Ιατρών μας.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png