Πανηγυρικός ο εορτασμός του Αγίου Σώστη στην Πέρδικα.

Video Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πανηγυρικό το κλίμα στο παραδοσιακό χωριό της Πέρδικας, παραμονή της τοπικής εορτής. Η ζεστή καλοκαιρινή βραδιά βοήθησε τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού να επισκεφθούν την Πέρδικα, να παρακολουθήσουν από κοντά τον εσπερινό, την αρτοκλασία και την περιφορά αργότερα στους δρόμους του κατάφωτου χωριού. Οι εικόνες γνώριμες με την μεγάλη σειρά από τους πλανόδιους πωλητές στον εξωτερικό χώρο του ναού και βέβαια τις ατελείωτες βόλτες στην όμορφη παραλία και τα καταστήματά της. Τον εορταστικό τόνο κατά την περιφορά, έδωσε με την παρουσία της η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου ΜΟΥΣΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημαρχος κ.  Μούρτζης Δημήτρης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούρτζης Αντώνης,  Κώστας Γεννίτσαρης, Δέδες Εύαγγελος, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρία Καίτη Σαλπέα,  και κ.κ. Ελευθέριος Πάλλης και Κυριάκος Τρίμης, καθώς και οι διοικητές των σωμάτων ασφαλείας του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png