Συνάντηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ Στενάκη με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου.


Στο παραθαλάσσιο εστιατόριο "Στρατηγός" στην περιοχή του Μαραθώνα στην Αίγινα, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι άτυπη συνάντηση ανάμεσα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριο Εφραίμ και τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κύριο Κώστα Γαβρόγλου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, παρέθεσε χθες το μεσημέρι γεύμα σε στενό κύκλο συνεργατών.

Ήταν μία μάλλον τυχαία συνάντηση. Ο κύριος Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην Αίγινα και στην οποία διαμένει συχνά και γνωρίζει άριστα, επισκέφθηκε τον κύριο Εφραίμ θέλοντας να εκφράσει προσωπικά τις ευχές του για την ονομαστική του εορτή. Ο κύριος Γαβρόγλου έφτασε στο εστιατόριο περίπου στις 14:00 το μεσημέρι και συνομίλησε με τον κ. Εφραίμ για σχεδόν μία ώρα. Το κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν πολύ καλό.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η συνάντηση αν και άτυπη, θα πρέπει να ήταν ουσιαστική ως προς το περιεχόμενό της, σύμφωνα τουλάχιστον με τα σημερινά δημοσιεύματα εκκλησιαστικών ενημερωτικών ηλεκτρονικών μέσων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ είναι μέλος επιτροπής διαλόγου η οποία συνεργάζεται με το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png