Χριστός Ανέστη! Το μήνυμα της Ανάστασης αντηχεί σε όλη την Αίγινα.


Λουσμένη στο Φως του μηνύματος της νίκης της Ζωής στη φθορά και το θάνατο, η Αίγινα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου γιόρτασε στις εκκλησίες της την Αναστάσιμη Ακολουθία. Σε όλες τις ενορίες του νησιού η Χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης του Κυρίου ήχησε μαζί με τις ευχές των κατοίκων και των επισκεπτών της, που κατέκλυσαν με την παρουσία τους, τους προαύλιους χώρους των ναών για να λάβουν το Άγιο Φως και να ακούσουν την Αναστάσιμη Λειτουργία.


Με την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε ο λαμπρός εορτασμός της Μεγάλης Εβδομάδας, που έγινε σε κατανυκτική και μυσταγωγική ατμόσφαιρα. Το Αναστάσιμο μήνυμα ένωσε τους απανταχού Ορθοδόξους. Σε αυτό το πνεύμα το Aegina Portal μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση με τον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, την Αναστάσιμη Ακολουθία σε μία προσπάθεια να "φέρει κοντά" στο νησί, όλους τους Αιγινήτες που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι αυτό το Πάσχα στην Αίγινα. Ένα μέρος από το αρχείο της ζωντανής μετάδοσης μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που συνοδεύει το άρθρο.

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png