Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια θερινή, εορταστική εκδήλωση του Μητροπολιτικού Ναού Αίγινας.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια θερινή εκδήλωση του Μητροπολιτικού Ναού Αίγινας, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Νεκτάριο. Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος, πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης. Η εκδήλωση περιελάμβανε την αφηγηματική παρουσίαση του θέματος: "Ο Άγιος Νεκτάριος και ο Μητροπολιτικός Ναός της Αίγινας", προβολή ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, παραδοσιακούς χορούς από το τμήμα του Συλλόγου Γυναικών της Αίγινας, με τραγούδια Παλιαχώρας, καθώς και κέρασμα προσφορά των ενοριτών.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης την αφηγηματική παρουσίαση του θέματος: "Ο Άγιος Νεκτάριος και ο Μητροπολιτικός Ναός της Αίγινας" έκαναν οι κυρίες: Αικατερίνη Πρέκα, Μαίρη Γαλάνη και Θεοδώρα Γαλάνη. Στο κατάμεστο από κόσμο προαύλιο του ναού, η παρουσίαση του κεντρικού θέματος είχε μεγάλο ενδιαφέρον, διατηρώντας αμείωτη την προσοχή του κοινού από την αρχή μέχρι το τέλος. Μάλιστα, ο τρόπος της παρουσίασης αποδείχθηκε ευρηματικός για την συνοχή των επιμέρους τμημάτων του κειμένου που αναπτύχθηκε.

Στη συνέχεια το κοινό είχε την ευκαιρία να δει ένα ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ για τον Άγιο Νεκτάριο και να απολαύσει παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, την παρουσίαση του οποίου έκανε η πρόεδρος κυρία Φλώρα Αλυφαντή.

Η προσεγμένη, από όλες τις απόψεις εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με κεράσματα προσφορά των ενοριτών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png