Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.Με μεγάλη προσέλευση πιστών από την Αίγινα, αλλά και πολλούς προσκυνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ταξίδεψαν για να ανασπαστούν τα Ιερά Λείψανα και την Κάρα του Αγίου Νεκταρίου, την ημέρα της εορτής της Ανακομιδής τους, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Νωρίτερα και λίγο μετά τον μικρό εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, σχηματίστηκε η λατρευτική πομπή από τους κληρικούς, τις μοναχές και τους πιστούς, με την οποία έγινε η κάθοδος της Τιμίας Κάρας στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου.


Ο εορτασμός της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με τη Θεία Λειτουργία, την Πανηγυρική Δοξολογία και την λιτάνευσης των τιμίων Λειψάνων περιμετρικά του Ιερού Ναού.

Δείτε φωτογραφίες από τον εσπερινό εδώ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ραδιόφωνο τη Εκκλησίας της Ελλάδος και το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας για την πολύτιμη υποστήριξή τους στη ραδιοφωνική μετάδοση των ακολουθιών από το ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png