Με κάθε λαμπρότητα η λειτουργία και η λιτανεία στον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων.


Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων η Θεία Λειτουργία και η λιτάνευση της εικόνας, περιμετρικά του ιερού ναού. Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου των Αγίων Ασωμάτων, ενώ τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την αρτοκλασία χθες το βράδυ, παρακολούθησε όπως και σήμερα το πρωί πλήθος πιστών.

Όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και της περιφοράς της εικόνας, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί στο προαύλιο του ιερού ναού από τα χορευτικά τμήματα του τοπικού συλλόγου. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο βουλευτής κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Δημήτρης Καραγιάννης.

Δείτε φωτογραφίες από τις εορταστικές εκδηλώσεις εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png