Η εκδήλωση για την Βασιλόπιτα στον Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.


Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στην "Παναγίτσα", η ετήσια εκδήλωση για την Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, στην οποία φέτος συμμετείχε και ο Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας. Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος. Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την Μουσική Σχολή Αίγινας ΜΟΥΣΑ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο χαιρετισμός του αρχιμανδρίτη Αμφιλόχιου Γελαδάκη. Ακολούθησαν ύμνοι από την χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής  υπό τη διεύθυνση του πατέρα Νικόλου Γαρυφάλλου και χαιρετισμός από τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη. Δυστυχώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό από τον γραμματέα του Συλλόγου Φίλων της Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας κύριο Νεκτάριο Λαβούτα και η ομιλία του κληρικού - Δρ. Παρασκευά Χαμάλη. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Κορέας κ. Αμβρόσιου, μία μικρή συζήτηση με το κοινό υπό μορφή ερωτήσεων και την κοπή της Βασιλόπιτας.
 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png