Ο Αναστάσιμος Εσπερινός της Αγάπης στον Άγιο Νεκτάριο.


Σε λαμπρό, αναστάσιμο κλίμα, τελέσθηκε το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου ο εσπερινός της Αγάπης. Ο εσπερινός της Αγάπης ξεκινά μετά την ολοκλήρωση την λατρευτική πομπή της καθόδου της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκτάριου από τη Μονή της Αγίας Τριάδας, έτσι όλοι οι πιστοί που παρακολουθούν τον αναστάσιμο εσπερινό μπορούν να ανασπασούν την Τίμια Κάρα του Αγίου Νεκταρίου. Μια ξεχωριστή στιγμή στον Εσπερινό της Αγάπης είναι η ανάγνωση του αποσπάσματος από του κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο (κ΄,19-25) που διαβάζεται σε διάφορες γλώσσες του κόσμου. Ακριβώς για αυτό λέγεται εσπερινός της Αγάπης, καθώς όλοι οι πιστοί ανεξαρτήτως εθνικότητας μπορούν να το παρακολουθήσουν, αφού το ευαγγέλιο διαβάζεται σε πολλές γλώσσες. 

Τον εσπερινό παρακολούθησαν πλήθος πιστών, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png