Εκδήλωση για τον Άγιο Παΐσιο στον Μαραθώνα.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο προαύλιο του ενοριακού ναού της Αγίας Βαρβάρας στο Μαραθώνα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ενοριακό Ταμείο Έργων Φιλαδελφίας του ναού και περιελάμβανε ομιλία για τον Άγιο Παΐσιο, από τον αρχιμανδρίτη πατήρ Δαμιανό Τρίκο, εφημέριο του νοσοκομείου "Η Ελπίς" και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα των συλλογών Γυναικών Αίγινας και Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Αγίων Ασωμάτων και Κοντού.

Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του ναού της Αγίας Βαρβάρας, πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Πουλάκης και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε παζάρι με αντικείμενα που είχαν δημιουργήσει οι κυρίες της ενορίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, που είχε ως δώρο ένα μηχανάκι 125 cc. Το δώρο κέρδισε ο λαχνός με το νούμερο 1.125.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png