Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση, την επόμενη ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, στη Μητρόπολη της Αίγινας.


Η μεγάλη γιορτή η οποία πραγματοποιείται στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, την επόμενη ημέρα του Δεκαπενταύγουστου δεν θα γίνει φέτος. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στο εκκλησίασμα, ο πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω των προσφάτων γεγονότων που βύθισαν την χώρα σε εθνικό πένθος. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Απόσπασμα από την ζωντανή σύνδεση με την Μητρόπολη της Αίγινας.






Ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης είπε ανάμεσα σε άλλα ότι: "Η κρισιμότητα των καιρών και τα πρόσφατα γεγονότα που βύθισαν την χώρα μας σε εθνικό πένθος, μας καλούν όλους σε μία ενδοσκόπηση, αυτοσυγκράτηση, ανάληψη των προσωπικών μας ευθυνών και έμπρακτη αλληλεγγύη. Ταπεινά φρονώ πως δεν είναι καιρός για χορούς και πανηγύρια, την στιγμή μάλιστα που δίπλα μας, συνάνθρωποι μας θρηνούν πάνω σε αποκαΐδια την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων, αλλά είναι καιρός για προσευχή και μετάνοια", παραθέτοντας ένα χαρακτηριστικό κείμενο από το 6ο ψήφισμα του Ιωάννη Καποδίστρια που εξέδωσε από το Κυβερνείο της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png