Αρχιερατικός εσπερινός για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου στο Νοσοκομείο της Αίγινας.


Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο της Αίγινας, ο μεγάλος, αρχιερατικός εσπερινός για τον εορτασμό της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Διονυσίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ αναφέρθηκε σε τρέχοντα θέματα όπως την αγορά ενός σύγχρονου, καινούργιου ασθενοφόρου που θα καλύψει τις ανάγκες του νοσοκομείου. Είπε ότι είναι προσφορά δύο ανωνύμων δωρητών, ενώ ένα ποσό για την ολοκλήρωση της αγοράς διέθεσε η μονή του Αγίου Νεκταρίου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας έγιναν απονομές τιμητικών πλακετών στον κ. Σώζοντα Βελιώτη για την προσφορά του στο νοσοκομείο ως πρόεδρος του ιδρύματος, στην κυρία Ιωάννα Γεωργάρα η οποία διετέλεσε ταμίας του ιδρύματος και στον κύριο Ανδρέα Κρητικό που διετέλεσε μέλος του συμβουλίου.

Τέλος, αναφέρθηκε στο έργο της ανακαίνισης του Λεουσείου. Η σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής ύψους 3.000.000 ευρώ έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αναμένεται η διαγωνιστική διαδικασία, ώστε να γίνει ένα σύγχρονο ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων.

Αύριο το πρωί στον ίδιο χώρο, θα τελεστεί η θεία λειτουργία και η περιφορά της εικόνας και των λειψάνων του Αγίου περιμετρικά του νοσοκομείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png