Πλήθος πιστών παρακολούθησε, την επιστροφή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου, στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος.


O εφημέριος του μητροπολιτικού ναού της Αίγινας, πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης, μετά την ολοκλήρωση του παρακλητικού Κανόνα του Αγίου Νεκταρίου, συνόδεψε με αυτοκινητοπομπή την Τιμία Κάρα του Αγίου Νεκταρίου στον καθολικό ναό της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδας. Τις καταβασίες και τον παρακλητικό κανόνα στην μητρόπολη, παρακολούθησε πλήθος πιστών, που προσκύνησε την εικόνα και την Τίμια Κάρα του Αγίου Νεκταρίου.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, οι πιστοί ακολούθησαν τον πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη, που κρατώντας την Τίμια Κάρα και ψάλλοντας το απολυτίκιο του αγίου, δια μέσου της οδού Μητροπόλεως, έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο, όπου βρίσκονταν τα αυτοκίνητα, που θα συμμετείχαν στην πομπή της επιστροφής στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος.

Στην Μονή της Αγίας Τριάδος σήμερα το απόγευμα, θα τελεστεί ο Μεγάλος Εσπερινός και απόδοση της ιεράς παράκλησης του Αγίου Νεκταρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png