Εορταστικές εκδηλώσεις στην μνήμη του Αγίου Παϊσίου στον Μαραθώνα.

 
Με κάθε λαμπρότητα, αλλά και εφαρμογή των μέτρων για την προστασία των πιστών από τον κορονοϊό, πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου οι καθιερωμένες πανηγυρικές εκδηλώσεις, προς τιμή του Αγίου Παϊσίου, στο παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον ενοριακό ναό της Αγίας Βαρβάρας στον Μαραθώνα.

Το βράδυ του Σαββάτου τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και αγρυπνία, ενώ το απόγευμα της Κυριακής μεθεόρτιος εσπερινός, μετά την ολοκλήρωση του οποίου προβλήθηκε στον προαύλιο του ναού η ταινία: "Φωτεινά Μονοπάτια: Γέροντας Παΐσιος: Ο ασυρματιστής του Θεού" σε σκηνοθεσία του Κώστα Παπαδήμα και σενάριο της Ελένης Μπιλιάλη.
 
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ενοριακό Ταμείο Έργων Φιλαδελφίας, του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από το Ενοριακό Ταμείο Έργων Φιλαδελφίας λειτούργησε μικρό παζάρι με εικόνες, βιβλία και άλλα αντικείμενα, τα χρήματα από το οποίο θα διατεθούν για τις ανάγκες του ναού και των οικογενειών που στηρίζει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png