Δοξολογία στην Μητρόπολη για την επέτειο άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.


Στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας τελέστηκε σήμερα το πρωί η δοξολογία από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη, πατέρα Νεκτάριο Δαρδανό, για τον εορτασμό της επετείου για την άφιξη και την ορκωμοσία του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.

Στην δοξολογία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρώην υπουργός κ. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φίλιππος Τζίτζης, Νεκτάριος Λεούσης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, ο κ. Γιώργος Τσατήρης μέλος του Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρόεδρος της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας κ. Μανώλης Κοττάκης, ο πρόεδρος της Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας κ. Γιώργος Καλόφωνος και ο κ. Παναγιώτης Πατσακιός, συντονιστής Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png