Προσκύνημα στους επιτάφιους των εκκλησιών της Αίγινας.


Το Aegina Portal συνέχισε και φέτος το οδοιπορικό μίας παράδοσης που ξεκίνησε το 2007, το προσκύνημα στους επιτάφιους της Αίγινας. Ο φωτογραφικός φακός καταγράφει τις δημιουργίες και τα αρώματα της άνοιξης, τις προσδοκίες και την βαθιά πίστη των κατοίκων του νησιού. Ειδικά αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, όπου λόγω της πανδημίας η τελετή του επιταφίου θα πραγματοποιηθεί με τρόπο διαφορετικό.

Ο φωτογραφικός φακός του Aegina Portal κατέγραψε τους επιταφίους από την Αγία Μαρίνα, τον Άγιο Κρίσπο στους Αγίους, τις ενορίες της Μητρόπολης, του Αγίου Νικολάου και της Παναγίτσας,. Την Ευαγγελίστρια στην Κυψέλη, την Αγία Τριάδα στο Βαθύ, τους Αγίους Ασωμάτους, τον Άγιο Σώζοντα στην Πέρδικα και την Αγία Βαρβάρα Μαραθώνα, την Παναγία την Πολίτισσα στον Μεσαγρό, τη Μονή της Αγίας Τριάδας - Αγίου Νεκταρίου, την Αγία Αικατερίνη, την Παναγία την Ελευθερώτρια και την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Ανιτσαίον, τον Άγιο Διονύσιο στην Παχειά Ράχη. Καλή Ανάσταση και του χρόνου!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png