Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας.


Μία εκδήλωση από αυτές που λείπουν από την Αίγινα, προσέφερε χθες στους κατοίκους του νησιού ο Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας. Πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 110 χρόνων της Ορθόδοξης παρουσίας στην Κορέα. Η εκδήλωση σφραγίστηκε από την παρουσία μουσικών και τραγουδιστών παραδοσιακής Κορεάτικης μουσικής, κάτι που σπάνια μπορεί να δει και να ακούσει κανείς. Ξεχωριστοί ήχοι, ξεχωριστή μουσική και τραγούδια, διαφορετικό ταμπεραμέντο που κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον, μουσικά όργανα άγνωστα στους πολλούς, εκπληκτικές παραδοσιακές Κορεάτικες φορεσιές, συνέθεσαν ένα ενδιαφέρον κλίμα που απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο κινηματογράφο "Τιτίνα".


Η συναυλία έγινε υπό τη διεύθυνση της χοράρχου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Σεούλ κυρίας Γαβριέλας Κίμ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αιγινήτης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κύριος Αμβρόσιος που τελεί επί σειρά ετών Ιεραποστολικό έργο στην Κορέα. Ο κύριος Αμβρόσιος μίλησε στο πολυπληθές κοινό για το έργο που επιτελείται στην Κορέα, βρίσκοντας την ευκαιρία να κάνει και έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης έγινε βράβευση των αριστούχων μαθητών από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριο Εφραίμ Στενάκη.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png