Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων. Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς .

S1240009--aigoi-asomatoi-03.JPG

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα  το πρωί στον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων η Θεία Λειτουργία, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ,πλαισιομένου από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης π. Νεκτάριο Δαρδανό, τον εφημέριο του ναού και τους ιερείς του νησιού. Χθες το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον μεγάλο πανηγυρικό εσπερινό του ναού. 


Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε η μαθητική κοινότητα των Αγίων Ασωμάτων και  πλήθος πιστών. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε εορταστικό κέρασμα και παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού. 

S1240009--aigoi-asomatoi-02.JPG

Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης και Βαγγέλης Μπαρμπέρης και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Σωτήρης Μπήτρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png