Με λαμπρότητα ο πανηγυρικός εσπερινός του ενοριακού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Μεσαγρό.

20240520_212151.jpg

"Ο Άγιος Κωνσταντίνος των Μεσαγριτών", η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πανηγυρίζει με κάθε λαμπρότητα, καθώς η εκκλησία μας τιμά αύριο την μνήμη των δύο αγίων. 


Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο μέγας εσπερινός, η περιφορά της εικόνας και η αρτοκλασία. Αύριο θα τελεστεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού, ο Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Μεσαγρού και Αλώνων "Οινόη", πραγματοποίησε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο της εκκλησιάς, στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Τζίτζης, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Καραγιάννης και Στέλιος Θεριανός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σωτήρης Μπήτρος, κ. Μιχάλης Σπυριδάκης, κ. Όλγα Πετρίτη. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη και πλήθος πιστών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png