Το μνημόσυνο των ναυτικών της Αίγινας, από τον Σύνδεσμο Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών, στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό.

DSCN8684.JPG

Ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό, τελέστηκε  το πρωί του Σαββάτου, με την επιμέλεια και την φροντίδα του Συνδέσμου Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος", το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των ναυτικών της Αίγινας, που έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους. 


Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι οικείοι και οι συγγενείς των ναυτικών, συγκεντρώθηκαν στην άκρη της προβλήτας, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των ονομάτων από τον πρόεδρο του συνδέσμου κύριο Βασίλη Λεούση, οι συγγενείς των ναυτικών έριξαν λουλούδια στη θάλασσα.

DSCN8686.JPG


Το μνημόσυνο είναι μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος" και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη αρχή του καλοκαιριού, στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό.

DSCN8688.JPG
Τη σεμνή τελετή παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Καραγιάννης και κ. Νίκος Μαρίνος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη και πλήθος κόσμου.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png