Εκδήλωση αγάπης και προσφοράς.


Μία ζεστή εκδήλωση αγάπης και προσφοράς, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Λεουσείου Ιδρύματος και περιελάμβανε προσβολή ταινίας με θέμα τη δράση και τη ζωή της Ιεράς Μητροπόλεως της Κορέας, αλλά και ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κύριος Νεκτάριος Λαβούτας, ο οποίος αφού παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έκανε αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου και στους τρόπους με του οποίους μπορεί κάποιος να συνδράμει στους σκοπούς του. Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ερμηνεία παραδοσιακών τραγουδιών από τον πατέρα Νικόλαο Γαρυφάλλου στο Λαούτο και του κυρίου Βαγγέλη Σοφικίτη στο βιολί.


Την εκδήλωση εκτός από τα μέλη του Συλλόγου παρακολούθησε ο κλήρος του νησιού, καθώς και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης, η Νομαρχιακή Σύμβουλος κυρία Δήμητρα Στάθη, το νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου κύριος Ελευθέριος Πάλλης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιεραποστολικού έργου στην Κορέα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png