Με μεγάλη προσέλευση πιστών η περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού στην Κυψέλη.

Με μεγάλη προσέλευση πιστών από την Κυψέλη και τις γύρω περιοχές ολοκληρώθηκαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Κυψέλη, που συμπίπτουν και με την πανήγυρη του ενοριακού ναού. Σήμερα το απόγευμα έγινε η καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας του Ευαγγελισμού. Την λατρευτική πομπή συνόδευσε η Δημοτική Φιλαρμονική, όπως επίσης και πλήθος πιστών που ακολούθησε την ανθοστόλιστη εικόνα στους δρόμους της Κυψέλης γύρω από τον ενοριακό ναό. Τιμές επίσης απέδωσε συνοδεύοντας την εικόνα και το σύστημα των προσκόπων της Αίγινας.

Στην περιφορά της εικόνα συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Μπακόμητρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης και πλήθος πιστών που για μία ακόμη φορά τήρησαν τις παραδόσεις σε μία τόσο σημαντική για την ιστορία και την ορθοδοξία ημέρα.

την περιφορά της εικόνας εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png