Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κυψέλη. . .

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης ολοκληρώθηκε το διήμερο των πανηγυρικών εκδηλώσεων στην Κυψέλη. Οι κάτοικοι της περιοχής συμμετείχαν στις πανηγυρικές λατρευτικές εκδηλώσεις του ενοριακού τους ναού που πανηγύριζε λόγω του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Σήμερα το απόγευμα μετά την ακολουθία του εσπερινού, ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους δρόμους, περιφερειακά του ιερού ναού.


Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από την παρουσία της φιλαρμονικής του νεοσύστατου Μουσικού Συλλόγου "Μούσα", που μέσα σε πολύ μικρό διάστημα από την ίδρυση του, κατάφερε να είναι και πάλι κοντά στους κατοίκους του νησιού, συνοδεύοντας μουσικά σημαντικές εορταστικές στιγμές. Η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου "Μούσα" έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο. Μετά το τέλος της περιφορά ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης.

.Δείτε φωτογραφίες από την περιφορά εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png