Ετήσιο μνημόσυνο των ναυτικών της Αίγινας. .

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο το ετήσιο μνημόσυνο των ναυτικών του νησιού μας, που δεν είναι πια κοντά στις οικογένειες, τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η θεία λειτουργία και το τρισάγιο τελέσθηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού στο κεντρικό λιμάνι, μία ξεχωριστή στιγμή, για όλους εκείνους τους ανθρώπους που υπηρέτησαν τις αξίες του Έλληνα ναυτικού και ταύτισαν τη ζωή τους με τη θάλασσα και την επιστροφή στις οικογένειές τους και τον τόπο που αγαπούσαν.


Μετά τη θεία λειτουργία, το τρισάγιο ψάλλεται στην είσοδο του λιμανιού και είναι πραγματικά συγκινητική η στιγμή, της ανάγνωσης του προσκλητηρίου των νεκρών. Οι οικογένειές τους και οι συγγενείς τους πετούν λουλούδια στη θάλασσα και στεφάνι από το σύλλογο των ναυτικών. Τη λειτουργία και το τρισάγιο παρακολούθησαν δεκάδες κάτοικοι του νησιού καθώς και οι: Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πτερούδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png