Εορτή λήξης κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης στον Τούρλο. . .

Ένα δεκαήμερο μέσα στη φύση, στην περιοχή "Τούρλος" της Βαγίας, ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με γιορτή λήξης της κατασκηνοτικής περιόδου στις κατασκηνωτικές  εγκαταστάσεις  της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης. Ένα δεκαήμερο κοινής ζωής, που για πολλούς κατασκηνωτές ήταν το πρώτο μακριά από το περιβάλλον της οικογένειας και που αποτέλεσε μία ευκαιρία για κοινή ζωή και δράση, για ομαδικότητα και συλλογικότητα, αλλά και εκπαίδευση και πνευματική καλλιέργεια μέσα από τη μελέτη κειμένων της ορθοδοξίας.


Η εκδήλωση περιελάμβανε τραγούδια, χορωδία με συνοδεία μουσικών οργάνων, διασκεδαστικά σκετς, αλλά και ένα μικρό θεατρικό εμπνευσμένο από τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Τους γονείς και τα παιδιά που παρακολούθησαν την εκδήλωση χαιρέτησε ο πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης, που είχε και την επιμέλεια της παρουσίασης. Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης. Η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ. Σε αυτή την κατασκηνωτική περίοδο συμμετείχαν 137 κατασκηνοτές και 25 στελέχη που φρόντισαν για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png