"Θαρραλέοι γονείς ανατρέφουν παιδιά με θάρρος και αυτοπεποίθηση". Από το νέο κύκλο ομιλιών γονεϊκής επιμόρφωσης. .

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας στο κέντρο της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η δεύτερη κατά σειρά ομιλία, του νέου κύκλου σεμιναρίων γονεϊκής επιμόρφωσης της Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Προσκεκλημένη σε αυτή την εκδήλωση ήταν η εκπαιδευτικός και συγγραφέας κυρία Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου. Το θέμα της εισήγησης της ήταν:  "Θαρραλέοι γονείς ανατρέφουν παιδιά με θάρρος και αυτοπεποίθηση". Η κυρία Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου, ανέλυσε με εύστοχο τρόπο συμπεριφορές και τις αλληλεπιδράσεις που δημιουργούνται από αυτές ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά τους.


Η Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου γεννήθηκε το 1947 στην Τεγέα Αρκαδίας. Σπούδασε δασκάλα και άρχισε να διδάσκει από νεαρή ηλικία ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τη συμβουλευτική γονέων. Από το 1967 εγκαταστάθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάστηκε ως δασκάλα και κατόπιν ως διευθύντρια στο δημοτικό σχολείο του Λυκείου "Ο Κοραής". Έχει γράψει διδακτικά βιβλία για παιδιά του δημοτικού.

Την οργάνωση των συνάξεων έχουν αναλάβει, ο π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης και οι κυρίες Βαρβάρα Γιαμαλή, Μαίρη Κουνάδη και Αθηνά Πυρουνάκη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png