"Δεξιότητες λόγου, έκφρασης & πράξης". Ανακοινώσεις σχετικά με νέα προγράμματα.

"Δεξιότητες λόγου, έκφρασης & πράξης". Δελτίο Τύπου.
Δημιουργούνται ομάδες (2 ατόμων) για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με στόχο την :
- επανάληψη της ύλης
- κάλυψη μαθησιακών κενών και
- προετοιμασία για την επόμενη σχολική χρονιά .
Οι μαθητές αξιολογούνται από την ειδική παιδαγωγό με σταθμισμένα κι έγκυρα τεστ , ώστε να φανούν οι μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή κι έπειτα ν΄ ακολουθήσει ο καθένας ειδικό, εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Το θεραπευτήριο "Δεξιότητες λόγου, έκφρασης & πράξης" πραγματοποιεί για δεύτερη , συνεχόμενη χρονιά πρόγραμμα σχολικής και μαθησιακής ετοιμότητας. Τί σημαίνει "σχολική ετοιμότητα" ; Η σχολική ετοιμότητα αναφέρεται στη συνολική ωριμότητα που πρέπει να παρουσιάζει το παιδί, προκειμένου να μεταβεί στην επόμενη σχολική χρονιά ομαλά. Πώς ελέγχουμε το επίπεδο της σχολικής ετοιμότητας ; Ελέγχουμε τους μαθητές σε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και συγκεκριμένα στις κινητικες, διανοητικές, συναισθηματικές, γλωσσικές, γνωστικές και κοινωνικές.
Πώς ; Ο έλεγχος αυτός πραγματοποιείται μέσω έγκυρων και σταθμισμένων αξιολογητικών τεστ απ' όλη τη διεπιστημονική ομάδα (ειδική παιδαγωγό , εργοθεραπεύτρια, λογοθεραπεύτρια, ψυχολόγο και παιδοψυχίατρο). Αν διαπιστωθεί κάποια δυσκολία, ξεκινάμε το ανάλογο πρόγραμμα αποκατάστασης της δυσκολίας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί και η μαθησιακή ετοιμότητα των παιδιών, παρέχεται από την ειδική παιδαγωγό ειδικό πρόγραμμα πρώτης γραφής, ανάγνωσης και μαθηματικών , προκειμένου οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες που σχετίζονται με τον προφορικό λόγο, την κατανόηση, τη γραφή, την ανάγνωση και τα μαθηματικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με την κυρία Τζήκα Βασιλική στο τηλέφωνο: 6976 081 077, facebook : Δεξιότητες λόγου, έκφρασης & πράξης, email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png