Ανοιχτό θα παραμείνει το Γενικό Λύκειο Αίγινας μέχρι τις 8 Ιουλίου παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Ανοιχτό θα παραμείνει το Γενικό Λύκειο Αίγινας μέχρι τις 8 Ιουλίου παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα, τόσο προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που θα πρέπει να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, όσο και προς τους μαθητές της Γ΄ γυμνασίου και τους γονείς τους, σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών του Λυκείου και θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού. Για τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου το λύκειο θα παραμένει ανοιχτό τα απογεύματα από 18.00 έως και 20.00 και για τους υποψηφίους των πανελλαδικών τα πρωινά από τις 10:00 έως τις 13:00 τις εργάσιμες ημέρες. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι για τις σχολές εμπορικού ναυτικού, πυροσβεστικής, αστυνομίας κτλ μπορούν να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες, από μία ομάδα καθηγητών που έχει συσταθεί γι' αυτό το λόγο.

Ο κύριος Πούντος σχολίασε επίσης τις βαθμολογίες των υποψηφίων, λέγοντας ότι και φέτος το λύκειο διατηρεί την ισχυρή παράδοση των τελευταίων ετών, που χαρακτηρίζεται από υψηλούς βαθμούς. "Οι βαθμολογίες σε πρώτη ανάγνωση κρίνονται ως ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι κάποια παιδιά θα περάσουν όχι απλά σε κάποια σχολή, αλλά θα περάσουν σε σχολές που είναι οι πρώτες τους επιλογές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά. Βέβαια, να διατηρούμε, παρά την αισιοδοξία μας, μία επιφύλαξη που έχει να κάνει με το νέο τοπίο που θα συναντήσουν τα παιδιά, διότι εξετάσεις σαν κι αυτές δεν έχουμε ίδιες, άρα όποια θέματα σχετίζονται με βάσεις του παρελθόντος, έχουν να κάνουν με τον παλαιό τρόπο και όχι με τον νέο τρόπο εξέτασης". Ο κύριος Πούντος συνεχάρη τους μαθητές του σχολείου για τις βαθμολογίες και τις επιτυχίες τους.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ., στο Γενικό Λύκειο Αίγινας θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή αποφοίτησης, για τους μαθητές της Γ' Λυκείου. Τέλος, 25 - 29 Αυγούστου στο Γενικό Λύκειο Αίγινας θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη Θερινό Σχολείο Φυσικής. "Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε και φέτος να είμαστε ένα από τα τέσσερα μέρη σε όλη την Ελλάδα στα οποία θα λειτουργήσει Θερινό Σχολείο Φυσικής", είπε ο κύριος Πούντος, σημειώνοντας ότι υπάρχει αυξημένος αριθμός αιτήσεων από μαθητές που είναι από όλα τα μέρη της Ελλάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png