Οι κύριοι Δημήτρης Μούρτζης και Νίκος Οικονόμου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Αίγινα.

Δηλώσεις για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων στην Αίγινα, έκαναν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου. Ο κύριος Μούρτζης χαρακτήρισε το γεγονός της επιτυχίας των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, ως μία από τις ευτυχέστερες. "Είμαστε πραγματικά κατενθουσιασμένοι", είπε ο κύριος Μούρτζης και συμπλήρωσε: "Αναφέρομαι στην επιτυχία των παιδιών μας, την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτική ιδρύματα της χώρας. Φέτος πιστεύω ότι σπάσαμε ένα ρεκόρ, γιατί τα παιδιά που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι στον αριθμό 57. Είναι πραγματικά ένας σημαντικός αριθμός και θέλω από αυτή τη θέση, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς του νησιού μας, γιατί πραγματικά αποδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο ότι γίνεται πάρα πολύ καλή εργασία στα σχολεία μας".

Ο δήμαρχος Αίγινας στις δηλώσεις του στο Aegina Portal, συνεχάρη επίσης τους επιτυχόντες για τις προσπάθειες που έκαναν και απέδωσε μεγάλη σημασία σε αυτή την επιτυχία. Αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο των γονέων και τους χαρακτήρισε "ηρωικούς", αφού κατάφεραν να βοηθήσουν τα παιδιά τους μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Τέλος, ζήτησε από τους υποψηφίους που δεν κατάφεραν να περάσουν, να μην απογοητευθούν. "Έτσι γίνεται ο αγώνας της ζωής. Πιστεύω ότι δεν έχουν χάσει τίποτα" είπε.

Τις ευχές του για καλή και εποικοδομητική ακαδημαϊκή πορεία, αλλά και επαγγελματική αποκατάσταση στον τομέα επιθυμούν, έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κύριος Νίκος Οικονόμου. Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως επίτευγμα, που βασίζεται σε τρεις παράγοντες, το σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή δουλειά που γίνεται στα ιδιωτικά φροντιστήρια.
Ο κύριος Οικονόμου χαρακτήρισε τις επιτυχίες του Γ.Ε.Λ. Αίγινας διαχρονικές και σημείωσε ότι το ΕΠΑΛ είναι αδικημένο εξηγώντας ότι: "Γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί, οι καθηγητές κάνουν πραγματικά κοινωνικό φροντιστήριο και ιδιαίτερα (δωρεών) μαθήματα στους μαθητές, για να μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά για να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για αυτό".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png