Εκδήλωση για την παρουσίαση των Περιβαλλοντικών και Πολιτιστικών προγραμμάτων στο γυμνάσιο της Κυψέλης.


Η σχολική κοινότητα του γυμνασίου της Κυψέλης έχει κάθε λόγο να ολοκληρώνει με αισιοδοξία την εκπαιδευτική χρονιά, καθώς και φέτος τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι πολιτιστικές δράσεις ήταν πολυάριθμες και ενδιαφέρουσες. Χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την παρουσίαση της εργασίας της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με τίτλο: "Τα μονοπάτια της Αίγινας", θέμα που απασχόλησε για μία ακόμη χρονιά την μαθητική ομάδα, λόγω της έκτασης των πληροφοριών του. Την εκδήλωση παρουσίασε ο διευθυντής του σχολείου κύριος Γιώργος Μπήτρος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκε το ποίημα της Βασιλικής Κουνάδη, που διακρίθηκε στο διαγωνισμό Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών λίγο καιρό πριν. Επίσης, παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή της μαθήτριας της Γ' τάξης Νεκταρίας Κοπανά με τίτλο "Το ταγκό της κοινωνίας", την οποία μάλιστα εξέδωσε το γυμνάσιο. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα e-twinning με θέμα: "Οι άνθρωποι  των τεχνών και  των γραμμάτων της Αίγινας", με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Ρεβέκκα Χαρπίδου, καθώς και το πρόγραμμα "Η  βιβλιοθήκη  του σχολείου μας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png