"Σςςς…..αρχίζουν οι Ολυμπιακοί αγώνες". Το δρώμενο της γιορτής λήξης του 2ου Δημοτικού.


"Σςςς…..αρχίζουν οι Ολυμπιακοί αγώνες", ήταν ο τίτλος της πολύ όμορφης σχολικής θεατρικής παράστασης, που παρουσίασαν χθες το βράδυ οι μαθητές των Γ΄, Ε΄ και ΣΤ' τάξεων του 2ου Δημοτικού Αίγινας. Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής του σχολείου κύριος Αντώνης Ντελής, που παρουσίασε και έναν σύντομο απολογισμό της σχολικής χρονιάς που πέρασε. Την χαρακτήρισε ως εκπαιδευτική χρονιά διεύρυνσης, καθώς στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου προστέθηκαν εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων, που συνεργάστηκαν αρμονικά με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων. Ο κύριος Ντελής αναφέρθηκε επίσης σε εργασίες συντήρησης που έγιναν στο σχολείο, τόσο σε εκπαιδευτικό υλικό, όσο και σε τεχνικά έργα και ευχαρίστησε ονομαστικά όσους συνέβαλαν σε αυτές.

Επίσης, εξέφρασε τη θλίψη των εκπαιδευτικών του σχολείου, για τον πρόσφατο θάνατο του μαθητή στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα. Τέλος, ευχήθηκε καλή ανάρρωση σε μαθητή του σχολείου που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα πριν από λίγες ημέρες.

Το δρώμενο είχε ως θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, μέχρι τους αγώνες που γίνονταν την εποχή εκείνη. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ' τάξης.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης και πλήθος κόσμου, που χειροκρότησε τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και το αποτέλεσμα που παρουσίασαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png