Ο κ. Γιάννης Πούντος για τα αποτελέσματα του ΓΕΛ Αίγινας στις Πανελλαδικές 2017. 85 - 90% το ποσοστό επιτυχίας!


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε από τα αποτελέσματα των υποψηφίων του ΓΕΛ Αίγινας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ο διευθυντής του σχολείου κύριος Γιάννης Πούντος. Μιλώντας χθες στο Aegina Portal είπε: "Πάρα πολλοί από τους μαθητές του σχολείου, μπήκαν σε σχολές της πρώτης προτίμησής τους και γενικά στην πρώτη ή σε σχολές της πρώτης προτίμησης. Το ποσοστό αγγίζει το 85 - 90%, το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας κάνει να είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Θέλουμε λοιπόν να τους συγχαρούμε, να τους ευχηθούμε να έχουν καλή σταδιοδρομία, μαζί με αυτούς να συγχαρούμε και τις οικογένειές τους, οι οποίες στο παρασκήνιο βοήθησαν τους μαθητές αυτούς για να έχουν την επιτυχία τους".

Τέλος, ζήτησε από τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν φέτος, να προσπαθήσουν ξανά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: "Η ζωή είναι γεμάτη από εξετάσεις. Η μόνη αποτυχία στη ζωή είναι να μην επιμείνεις στο στόχο που έχεις διαλέξει για καλύτερο ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png