Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στο δημοτικό σχολείο της Πέρδικας, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Ο Υπουργός Παιδείας κύριος Κώστας Γαβρόγλου, παρέστη σήμερα το πρωί στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο δημοτικό σχολείο της Πέρδικας, στην Αίγινα. Τον κύριο Γαβρόγλου υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ, ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης, η διευθύντρια του σχολείου κυρία Σωζία Αποσπόρη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κύριος Τάσος Αμάφης.

Η εκδήλωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έγινε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας. Μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ ακολούθησε η ομιλία του υπουργού Παιδείας κυρίου Κώστα Γαβρόγλου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χαιρετισμό από τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, την διευθύντρια του σχολείου κυρία Σωζία Αποσπόρη και το πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κύριο Τάσο Αμάφη.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του υπουργού εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png