Βράβευση των μαθητών της Αίγινας, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Αίγινας "Σοφία Μηλιώτη", πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η καθιερωμένη εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών της Αίγινας που εισήχθησαν την χρονιά που πέρασε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Βαγγέλης Δέδες και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Σύντομο χαιρετισμό απεύθηναν, επίσης, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κύριος Γιάννης Πούντος και ο εκπαιδευτικός κύριος Χρήστος Λίτος εκ μέρους του ΕΠΑΛ Αίγινας.

Συνολικά βραβεύθηκαν 58 μαθητές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Στέλιος Θεριανός, ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Βαγγέλης Δέδες, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κύριος Γιάννης Πούντος και ο εκπαιδευτικός κύριος Χρήστος Λίτος, οι κύριοι Νεκτάριος Κοκόλης και Παναγιώτης Χελιώτης, μέλη της επιτροπής και ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου. Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γιώργος Μούρτζης, συγγενείς και γονείς των μαθητών.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png