Βράβευση επιτυχόντων στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα, στις εξετάσεις Language Cert.


Βράβευση επιτυχόντων πραγματοποίησε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα, στις εξετάσεις Language Cert. Τα πιστοποιητικά Language Cert, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, δεν αναγνωρίζονται απλώς από τον ΑΣΕΠ,  αλλά έχουν επίσημη παρουσία σε  πάνω από 150 χώρες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσιάστηκαν στην Βρετανική Πρεσβεία της χώρας μας, όπου το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της κ. Παυλινέρη βραβεύτηκε με 48 υποτροφίες αξίας περίπου 6.000 ευρώ. Το κέντρο προσέφερε τις συμμετοχές αυτές στους μαθητές του.

Η κ. Παυλινέρη, κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της γιατί αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Επίσης η κ. Ελένη Γιωτάκη υπεύθυνη των αγγλικών και γαλλικών σπουδών του κέντρου ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών των θερινών τμημάτων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το κέντρο είχε 100/% επιτυχία σε αυτές τις νέας γενιάς πιστοποιήσεις και ότι οι μαθητές που παρέλαβαν τις πιστοποιήσεις τους ήταν οι πρώτοι επιτυχόντες του νησιού σε αυτές τις εξετάσεις. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Κέντρου...


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png