Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων.

 
Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί το διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος, καθώς χθες ξεκίνησαν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους. Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ είπε ότι όλα εξελίσσονται ομαλά και τόνισε την αξία της λειτουργίας του ΕΠΑΛ ως εξεταστικού κέντρου, τόσο για τους υποψηφίους, όσο και για τους γονείς. "Στο σχολείο μας όλα κύλησαν ομαλά, δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του μαθήματος". Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει είναι 29 μαθητές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Α. Αγγελόπουλο.






Ο κύριος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στις χθεσινή επιτυχημένη χρονιά και ευχήθηκε η φετινή να είναι επίσης επιτυχημένη. Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους και παρουσίασε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png